Üniversitemizde İlk Ders Heyecanı

Her yıl öğretim kalitesini ve niteliğini artıran Üniversitemiz 2 Enstitü, 9 Fakülte, 4 Yüksekokul, 6 Meslek Yüksekokulu ve yaklaşık 12 bin öğrenciyle 2018 – 2019 Akademik yılına başladı.

Türkiye’nin dört bir yanından hayallerini gerçekleştirmek için Sinop Üniversitesine gelen öğrencilerimiz, ilk ders saatinden itibaren sınıflarını doldurarak yeni öğretim yılı heyecanını arkadaşlarıyla birlikte yaşadılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN önderliğinde yürüttüğü bilimsel ve akademik çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Üniversitemiz, alanında yetkin akademik kadrosu, sosyo-kültürel faaliyetleri ve fiziki altyapısı ile 2018 – 2019 Akademik yılında ilimizin ve bölgemizin gelişimine katkılar sağlamaya devam etmeyi hedefliyor.

2017-2018 Akademik yılının İlimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerimizin, mutlu şehir Sinop’ta geleceğe güvenle hazırlanacağını vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Üniversitemiz bünyesinde eğitim gören öğrencilerimizin hayata her açıdan daha iyi hazırlanmaları için tüm personelimiz ile birlikte büyük bir heyecanla çalışmaktayız. Öğrencilerimiz Üniversitemizde görecekleri eğitim süresi boyunca tam donanımlı derslik, laboratuvar, uygulama faaliyetleri ile öğrenme sürecine aktif olarak katılacak, kendilerini geliştirecekleri alanlara kolaylıkla yönelecektir. Bu anlamda yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor; tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.