Üniversite Güvenlik Koordinasyon Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversite Güvenlik Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sinop Valimiz Sayın Köksal ŞAKALAR başkanlığında düzenlenen toplantıya; Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Albay Halil ALTINTAŞ, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN ve kurul üyeleri katıldılar.

Toplantıda, Üniversitemizde 2018-2019 öğretim yılının güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesini sağlamak ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtlarında huzur ve güvenliğin korunması amacıyla alınması gereken önlemler ve yapılacak çalışmalar görüşüldü. Toplantıda ayrıca, Üniversitemizde mevcut güvenlik çalışmaları ile yurtların ulaşım ve güvenlik tedbirleri de ele alındı.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz