Üniversitemiz Güney Kampüsünü, Yıldız Teknik Üniversitesi Tasarlayacak

Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, Üniversitemiz Güney Kampüs projesini tasarlayacaklar.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden mezun olacak öğrenciler, bitirme projeleri kapsamında Üniversitemiz Güney Kampüsünün projelendirme çalışmaları, master planı ve içinde yer alacak eğitim birimlerinin tasarım çalışmalarında görev alacaklar.

Proje çalışması öncesi Üniversitemizi ziyaret eden, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Sayın Doç. Dr. Selim ÖKEM, Sayın Doç. Dr. Pınar ARABACIOĞLU ve Araştırma Görevlisi Sayın Semih Serkan USTAOĞLU, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Sayın Kayhan KOYUNCU ile birlikte Üniversitemiz Güney Kampüs projesini ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatı buldular.

Yıldız Teknik Üniversitesinden gelen heyet daha sonra Güney Kampüsümüzün inşa edileceği alanı gezerek, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Sayın Kayhan KOYUNCU’dan bilgiler aldılar.

13-14 Ekim 2018 tarihlerinde Sinop’a gelerek araştırma ve proje çalışmalarına başlayacak olan öğrencilere, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri de eşlik edecek. Bir dönem boyunca devam edecek olan çalışmalarda öğrenciler, Güney Kampüs alanı hakkında saha çalışmaları ile mimari program çıkarıp, araştırma raporları hazırlayacaklar.

Öğrenciler, Güney Kampüs projesinin tasarım ve projelendirme çalışmaları ile master planını başarılı bir şekilde tamamlandıktan Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden mezun olmaya hak kazanacaklar.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz