Rektörümüz, Yeni Meslek Yüksekokulu Binamızı Ziyaret Etti

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 2018-2019 Eğitim-öğretim yılında Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin hizmetine sunulacak olan yeni eğitim binasını yerinde inceledi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a inceleme sırasında; Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kemal BALKİ, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Olca SEZEN DOĞANCİLİ, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. İsmail Umut DURAN, Sayın Öğr. Gör. Volkan ÇAVUŞ, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sayın Kayhan KOYUNCU, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personelimiz ile yüklenici firma yetkilileri eşlik ettiler.

Yeni Kampüs Alanımızın içinde yer alan ve bu yıl ilk kez öğrencilerini ağırlayacak olan Meslek Yüksekokulu yeni eğitim binasında, gereken tüm hazırlıklar tamamlandı.

Derslikleri ve uygulama alanlarıyla öğrencilerimize pek çok yeni olanak sağlayacak olan eğitim binamız, 2018-2019 Akademik Yılında, Meslek Yüksekokulu ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerimizin hizmetine sunulacak.

Modern mimarisiyle de dikkat çeken yeni eğitim binamızı ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kemal BALKİ ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz daha sonra Meslek Yüksekokulu yeni eğitim binamızda sırasıyla;  öğretim elemanı odaları, derslikler, amfi, koridorlar, laboratuvarlar ve öğrenci kantinini gezerek, yetkililerden bilgiler aldı.