Üniversitemiz Personeli Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Acı tatlı günde bir ve beraber olan Sinop Üniversitesi ailesi,  Kurban Bayramı tatilinin ardından düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın ev sahipliğinde, Üniversitemiz Rektörlük binasında düzenlenen bayramlaşma törenine; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz, Daire Başkanlarımız ile Akademik ve İdari Personelimiz katıldılar.

Samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma töreninde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI davetlileri kapıda karşılayarak, tek tek bayramlaştı.

Sinop Üniversitesi, tüm birimleriyle birlik ve beraberlik içinde bayram coşkusunu yaşadı.

Üniversitemiz personelinin büyük bir katılım sağladığı bayramlaşma töreni, ikramlarla son buldu.

Basında Üniversitemiz