Spor Bilimleri Fakültesi, Geleceğin Sporcularına Kapılarını Açtı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Sportif Performans Testi, 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize, FİFA standartlarına uygun “Atletizm Pisti ve Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası”nda uygulamalı eğitim imkânı sunan fakültemizde, Sportif Performans Testinde katılan öğrenciler, geleceğin antrenörü olmak ve üniversitemizde eğitim görebilmek için ter döktüler.

Dijital sistemler kullanılarak Şeffaf ve adil bir ortamda gerçekleştirilen Sportif Performans testinde, öğrenci yakınları da Fen Edebiyat Fakültesi Yerleşkesinde kurulan ekrandan, Uygulamalı Yetenek Sınavını anı anına takip ettiler.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR'ın başkanlığında, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinin gözetiminde gerçekleşen Sportif Performans Testi  sonrası, yetenekli 60 öğrenci Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde öğrenim görmeye hak kazanacak.

Kesin sonuçlar ise, 14 Ağustos 2018 tarihinde sb.sinop.edu.tr web sayfasından duyurulacaktır.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz