Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başladı

Geleneksel ve modern müziği bilimsel yöntemlerle gelecek kuşaklara aktaracak yetkin eğitimciler, akademisyenler ve sanatçılar yetiştirmek amacıyla, bu yıl ilk kez öğrenci alacak olan Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı başladı.

2018-2019 Akademik Yılında 30 öğrenci kontenjanıyla ilk defa öğrenci kabul edecek olan Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü özel yetenek sınavına, geleceğin müzisyen adayları yoğun katılım gösterdiler.

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Onur ŞENEL başkanlığında, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinin gözetiminde İki aşamalı olarak gerçekleştirilen Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavında; aday öğrencilerin işitme ve müzikal performans becerileri, çalgıya ve sese hâkimiyetleri ile müzikal yorumlamaları ölçüldü.

Geleceğin müzisyenlerinin belirlendiği sınavda, aday öğrenciler Üniversitemizde müzik eğitimi alarak yeteneklerini mesleğe dönüştürmek için ter döktüler.

9-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında birinci aşaması tamamlanacak olan Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınav sonuçları ise  “http://gsf.sinop.edu.tr/” adresinden duyurulacak.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz