Üniversitemizden, Üniversite Adaylarına Tercih ve Rehberlik Hizmeti

Gelecek vadeden bölüm ve programlarıyla 2018 – 2019 Akademik yılında yeni öğrencilerini ağırlamaya hazırlanan Üniversitemiz, “Tercih ve Rehberlik Günleri” kapsamında üniversite tercihi yapacak öğrenci ve velileriyle buluştu.

Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Tercih ve Rehberlik Günleri”nin ilk programı, Sinop Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşti.

Burada Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulundan gelen alanında uzman akademisyenlerimiz, öğrenci ve velileriyle bir araya geldi. Tercih yapacak öğrenci ve velilerinin sorularını yanıtlayan Akademisyenlerimiz, Üniversitemiz hakkında da bilgiler verdi.

Daha sonra Sinop il merkezinde yer alan ve şehrin en hareketli caddelerinden biri olan Aşıklar Caddesinde “Tercih ve Rehberlik Günleri” standı açıldı. Standımızı ziyaret eden öğrenci adaylarına, akademisyenlerimiz tarafından Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokullarımız hakkında bilgiler verilirken, üniversitemiz bölüm ve programlarının yer aldığı tanıtım materyalleri hediye edildi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz