Rektörümüz Yeni Kampüs Alanında İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz Yeni Kampüs Alanında yapımı devam eden inşaatları yerinde inceledi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a incelemeler sırasında; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Üniversitemiz Genel Sekreteri Sayın Mehmet ATLI, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Sayın Öğr. Gör. Volkan ÇAVUŞ, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sayın Kayhan KOYUNCU, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Sayın Macit ÖZŞAHİN, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sayın Namık SUCU, Yüklenici firma yetkilileri ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personelimiz eşlik etti.

Sırasıyla Meslek Yüksekokulu, kampüs içi yollar, viyadükler, Spor Bilimleri Fakültesi, tribün, Eğitim Fakültesi, Öğrenci Yaşam Merkezi ile nizamiye kapısı inşaatlarını yerinde inceleyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, yetkililerden bilgiler aldı.

İnşaatlarımız Bir Bir Tamamlanıyor

İncelemeler sonrası bir açıklama yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Üniversitemiz Yeni Kampüs Alanı içerisinde yer alan inşaatlarımızı bir bir tamamlıyoruz. Temelleri 2015 yılı içerisinde atılan Meslek Yüksekokulu binamızı ekim ayında öğrencilerin hizmetine sunacağız. Öte yandan Nizamiye kapısı inşaatımızda da sona gelindi. Ayrıca Yeni Kampüs Alanı içerisinde yer alan Spor Bilimleri Fakültesi, tribün inşaatı, kampüs içi yollar ve viyadüklerin yapımına da hızlı bir şekilde başladık. Sinop ve Üniversite tarihindeki en büyük yatırım olan Eğitim Fakültesi ve Öğrenci Yaşam Merkezi inşaatlarında da çalışmalar son sürat devam ediyor. Öğrenci Yaşam Merkezi bitirildiğinde yemekhaneleri, dükkânları, gezi ve yaşam alanlarıyla öğrencilerimiz için cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz