Haber Bültenimizin 16. Sayısı Okuyucusuyla Buluştu

Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ocak 2018-Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleşen bilimsel, kültürel ve sosyal etkinliklerin yer aldığı Sinop Üniversitesi Haber Bülteni'nin 16. sayısı yayımlandı.

“Suya Tutunan Şehir Sinop” sloganıyla yayımlanan Sinop Üniversitesi 16. Haber Bülteni’nde, Sinop ve ilçelerinde yer alan tarihi, kültürel ve doğal güzelliklere de yer verildi.

Sinop Üniversitesi 16. Haber Bülteni’nin giriş bölümünde bir yazı kaleme alan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop Üniversitesi Haber Bülteni’nin 16. Sayısında, Üniversitenin yürüttüğü faaliyetlerin, gerçekleştirdiği çalışmaların ve hayata geçirdiği bilimsel başarıların, değerli okuyucuların değerlendirmesine sunulduğunu belirtti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop Üniversitesi ailesi olarak, şehrimizle işbirliği içinde bölgenin bilimsel gelişimine öncülük etmeye devam edeceklerini ifade ederek, “Haber bültenimizde Üniversitemizdeki faaliyetlerin yanı sıra, yeşil ve mavinin kucaklaştığı, Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop ilimizden çok özel kareler yer alıyor. Bu dileklerle tüm okuyucularımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Sinop Üniversitesi Haber Bülteni'nin 16. Sayısını İncelemek İçin Tıklayınız