Rektörümüzden Durağan Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 2018-2019 Akademik yılında eğitim-öğretime başlayacak olan Durağan Meslek Yüksekokulumuza bir ziyaret gerçekleştirdi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ziyaretinde, Durağan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Dr. Öner EKİCİ, Sayın Öğr. Gör. Kübra KONAKLI ve akademik personelimiz ile bir araya gelerek, yeni eğitim-öğretim yılını değerlendirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN daha sonra, Durağan Meslek Yüksekokulumuzda göreve yeni başlayan Akademik Personelimizi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Durağan’da Eğitim Görecek Öğrencilerimizin Barınma İhtiyacı Karşılanacak

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, daha sonra Durağan Kaymakamlığına geçerek, burada Durağan Meslek Yüksekokulumuzda eğitim görecek öğrencilerimizin, barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıya, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra; Durağan Kaymakam Sayın Akın ORUÇ, Durağan Belediye Başkanı Sayın Ahmet KILIÇASLAN, Durağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Durağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ersin İLERİ, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı Sayın Ahmet USTA ile Durağan ilçesinde otel ve apart otel hizmeti veren işletme sahipleri katıldı.

Toplantıda, öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamak için atılması gereken adımlar ve geleceğe dönük projeler görüşüldü.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz