Rektörümüz, TÜGVA Sinop İl Temsilciliği Açılış Törenine Katıldı

Türkiye Gençlik Vakfı Sinop İl Temsilciliğinin yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.

İskele Meydanı’nda düzenlenen açılış törenine;  Sinop Valisi Sayın Köksal ŞAKALAR, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Bilal ERDOĞAN, AK Parti Sinop Milletvekili Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sayın Vali Yardımcısı Mehmet TANIŞIR, Sayın İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, Sayın AK Parti Sinop İl Başkanı Ali ÇÖPCÜ, Kurum Müdürleri, vakıf üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
;

Sinop Güreş Kulübü Güreşçilerinin  gösterisi ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda konuşan TÜGVA Yüksek İstişare Kurul Üyesi Sayın Bilal ERDOĞAN, değerleriyle barışık bir gençliğin, ülkenin bekası açısından çok önemli olduğuna işaret ederek, geçmişini iyi bilen bir kişinin, geleceği hakkında da güçlü iddialara sahip olabileceğini vurguladı. Sayın Bilal ERDOĞAN, TÜGVA'nın yaz okulları ve kampları olacağını, vatandaşların gönül rahatlığıyla çocuklarını buraya gönderebileceklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Sayın Valimiz Köksal ŞAKALAR, TÜGVA Yüksek İstişare Kurul Üyesi Sayın Bilal ERDOĞAN, AK Parti Sinop Milletvekili Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Protokol üyeleri yeni hizmet binasının açılış kurdelesini kestiler.