Sinop'ta 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sinop'ta coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Çelenk Sunma töreniyle başladı.

Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene; Sinop Milletvekili Sayın Barış KARADENİZ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Rahmi BALFİDAN, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sayın Halil ALTINTAŞ, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldılar.

Tören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın M. Kazım AÇIKBAŞ’ın Atatürk Anıtına çelenk sunması sonrasında, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erdi.

Ardından İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde devam eden kutlama programına; Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, Sinop Cumhuriyet Başsavcı V.  Sayın Tuğçe ÇERİ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Sayın İzzet ERCAN, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Rahmi BALFİDAN, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sayın Halil ALTINTAŞ, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar.

Program, Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından okunan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve şiir dinletisiyle devam etti.

Ardından Tekvando, Boks ve Güreş sporcuları tarafından yapılan gösteriler, büyük bir beğeni topladı.

Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler, katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.