Üniversitemize İki Yeni Tezli Yüksek Lisans Programı Müjdesi

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın öncülüğünde büyümeye ve Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’a değer katmaya devam eden Üniversitemize, iki yeni tezli yüksek lisans programı daha kazandırıldı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylanan Antrenörlük Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesindeki yerini aldı.

Yüksek lisans programları hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Lisansüstü program sayılarının artması birçok bakımdan önemlidir. Dünya artık lisans öğreniminden lisansüstü; yüksek Lisans, doktora öğrenimine geçiyor. Biz de bu alan içerisinde yer alabilmemiz için bu tür programlara ağırlık veriyoruz. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylanan Antrenörlük Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı, Üniversitemiz ailesine ve Sinop’a hayırlı olsun” dedi.