Üniversitemiz Çalışanlarına Banka Promosyonları Ödendi

Üniversitemizde personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı kapsamında çalışmakta iken sürekli işçi kadrosuna geçirilen 256 personelimizin banka maaş promosyonları hesaplarına aktarıldı.

Üniversitemiz ile Akbank T.A.Ş arasında gerçekleştirilen “Personel Maaş ve Banka Promosyon Protokolü” Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Akbank Sinop Şube Müdürü Sayın Hakan ERDOĞAN arasında 31.03.2017 tarihinde imzalanan ve 01.07.2017 tarihinde yürürlüğe giren protokol kapsamında; 29 Mart 2018 tarihi itibari ile Üniversitemizde sürekli işçi kadrosuna geçirilen personelimize mevcut protokol hükümleri uygulanarak; protokolün süresinden kalan, 27 ay üzerinden her bir personelimize 1.724.00 TL tutarındaki maaş promosyon ödemesi gerçekleştirildi.

Bu ödemeyle Üniversitemiz, sürekli işçi kadrosuna geçirilen personeller açısından oransal olarak Türkiye’de en yüksek tutarlı promosyon ödemesi alan kurum oldu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Sinop Üniversitesi olarak Türkiye’de referans gösterilecek bir başarıya imza attık. Bu başarının hayata geçmesinde emeği olan personelimize şükranlarımı sunuyorum. Banka maaş promosyonları hesaplarına aktarılan personelimize de hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.