“Mental Talks Üniversite Buluşmaları” Üniversitemizde

Üniversite öğrencilerinin geleceğini planlamalarına ve iş hayatına daha kolay atılmalarına yardımcı olmak amacıyla çeşitli illerde düzenlenen “Mental Talks Üniversite Buluşmaları”, Üniversitemiz ev sahipliğinde yapıldı.

Üniversitemiz SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Rıza BAYRAK, SÜBİTAM Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Muhitdin YILMAZ, Siyasi Parti Temsilcileri, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programda İşe Alım ve Yetenek Yönetimi Direktörü Sayın Uğur KARABOĞA; “kariyer planlama”, “yetenek keşfi”, “yetenek yönlendirmesi”, “mülakat teknikleri” gibi konulardaki bilgi ve birikimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen programda, öğrencilerimizin üzerinde durduğu en önemli konu mülakat oldu. Bu alanda en çok merak edilen soruları yanıtlayan Sayın Uğur KARABOĞA, iş hayatına yeni atılacak gençlerin mülakatlarda nasıl davranması gerektiğini, bir öğrencimizle mülakat yaparak gösterdi.

İşe Alım ve Yetenek Yönetimi Direktörü Uğur KARABOĞA, gençlere kariyer planlamalarında etkili olacak önerilerde bulunarak konuşmasını tamamladı. Program sonunda Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Üniversiteli Aktif Gençlik Öğrenci Kulübü Başkanı Sayın Murat Can ÖZDEMİR, Sayın Uğur KARABOĞA'ya günün anısına hediye takdim ettiler.

Basında Üniversitemiz