Üniversitemiz “10. Spor Şenlikleri”nde Şampiyonlar Belli Olmaya Başladı

Üniversitemiz “10. Spor Şenlikleri” tüm hızıyla devam ederken, Futbol, Voleybol ve Satranç turnuvalarının şampiyonları belli oldu.

Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızdan öğrencilerimizin oluşturduğu takımlar;  Futbol, basketbol, masa tenisi, bilardo, satranç ve badminton branşlarında mücadele ederek, renkli görüntüler oluşturdu.

Futbolda Şampiyon; Gerze MYO

“10. Spor Şenlikleri” kapsamında Üniversitemiz Spor Kompleksinde Gerze Meslek Yüksekokulu ile Sağlık Yüksekokulu arasında oynanan final maçı nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. Maç sonucunda kazanan taraf Gerze Meslek Yüksekokulu olurken, Sağlık Yüksekokulu ikinci, İlahiyat Fakültesi müsabakayı üçüncü olarak tamamladı.

Final müsabakasını izleyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, karşılaşma öncesi sahada ter döken öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Voleybolun Şampiyonları Belli Oldu

15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda gerçekleşen Voleybol müsabakaları şampiyonları belli oldu. Oynanan müsabakalar sonrası erkekler kategorisinde; Mühendislik Fakültesi birinci, Gerze MYO ikinci, İlahiyat Fakültesi üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise Sağlık Yüksekokulu birinci, Eğitim Fakültesi ikinci, Gerze MYO üçüncü oldu.

Satranç Turnuvasında Dereceye Girenler Belli Oldu

Erkekler-Kadınlar kategorilerinde gerçekleştirilen “10. Bahar Şenlikleri Satranç Turnuvası”nda dereceye girenler şu şekilde sıralandı;

Erkekler kategorisinde; Gerze MYO öğrencisi Süleyman GÖKMEN birinci, İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ferdi YILDIZ ikinci, Eğitim Fakültesi öğrencisi Mustafa ATAŞ üçüncü oldu.

Kadınlar kategorisinde ise; Eğitim Fakültesi öğrencisi Merve AKTAŞ birinci, İlahiyat Fakültesi öğrencisi Büşra BAYKARA ikinci, Sağlık Hizmetleri MYO öğrencisi Selin TANRIÖVER üçüncü oldu.