Yeni Muhasebe Sistemi E-Kitapçığı Üniversitemiz İmzası Taşıyor

Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Projesi kapsamında hazırlanan “Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sistemi” ve  “Yeni Harcama Yönetim Sistemi” anlatımlı dijital uygulama kitapçığı, Üniversitemiz imzasını taşıyor.

Mali işlemlerin yürütülmesine ilişkin olarak geliştirilen merkezi sistemler ile diğer kurumların kendi sorumluluğu altındaki yönetim bilgi sistemlerinin birlikte çalışmasını BKMYS dijital uygulama kitapçığı; Maliye Bakanlığı E.Muhasebat Başkontrölörü Sayın Hanifi COŞGUN koordinesinde, Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Muhasebe Yetkilisi Sayın Alper Kadir ALTAY, Bandırma 17 Eylül Muhasebe Yetkilisi Sayın Selçuk TEKTAŞ ve Van Defterdarlığı Edremit Malmüdürü Sayın Veysi OĞUZ tarafından hazırlandı.

Kamu çalışanlarının bir nebze olsun işlerini kolaylaştırmasını sağlayacak Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi e-kitapçığına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Uygulama Kitapçığı