Sinop’ta 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Sinop’ta da coşkuyla kutlandı.

Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinliklere; Sinop Valisi Sayın Hasan İPEK, Belediye Başkanı Sayın Baki ERGÜL, Cumhuriyet Başsavcı V. Sayın Mithat ÖZ, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcısı Sayın Mehmet TANIŞIR, İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Müdürleri, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Birbirinden güzel gösterilere imza atan öğrenciler, katılımcılardan tam not aldı.