Üniversitemizden Kan Bağışına Tam Destek

Türk Kızılayı Samsun Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı programına, Üniversitemiz Akademik-İdari Personeli ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleştirilen kan bağış merkezini ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, kan bağışı kampanyasına destek veren personelimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederek, Sinop Üniversitesi ailesinin, kan bağışı kampanyasına ilgisiz kalmamasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Kızılay yetkilileri ise, Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin, Kan Bağışı talebine karşı duyarsız kalmadığını ifade ederek, Sinop Üniversitesine her geldiklerinde memnuniyet verici bir tabloyla karşılaştıklarını dile getirdiler.

Basında Üniversitemiz