Üniversitemiz “10. Spor Şenlikleri” Başladı

Üniversitemiz tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 10.’su düzenlenen Üniversitemiz Spor Şenlikleri başladı.

Bu yıl 16 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Spor Şenliklerinde; fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızdan, Voleybol, futbol, basketbol, masa tenisi, bilardo, satranç ile badminton branşlarında 40’a yakın takım kıyasıya mücadele edecek.

Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda oynanan ilk müsabakalarda Üniversite öğrencilerimizden oluşan voleybol takımları, başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Diğer yandan Üniversitemiz Spor Kompleksinde oynanan futbol karşılaşmaları çekişmeli anlara sahne oldu.

Ayrıca bilardo, masa tenisi, badminton ve satranç turnuvaları ise 26 Nisan 2018 tarihinde oynanacak müsabakalarla start alacak.