Üniversitemiz, İktisadi Araştırmalar Vakfı Tez Değerlendirme Yarışmasından Ödülle Döndü

İktisadi Araştırmalar Vakfı tarafından düzenlenen 'Ünal Aysal Tez Değerlendirme Yarışması' ödülleri sahiplerini buldu.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde düzenlenen ödül törenine; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, İktisadi Araştırmalar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet İNCEKARA ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile davetliler katıldılar.

Törende, Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın Yağmur SAĞLAM, "Dış Ticaret ve Büyüme Arasındaki İlişkinin Avrupa Dönüşüm Ekonomikleri İçin Analizi" başlıklı doktora tezi ile ödüle layık görüldü.

Dr. Öğretim Üyesi Sayın Yağmur SAĞLAM ödülünü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ'nün elinden aldı.

Törende bir konuşma yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, “Türkiye’nin ekonomik ve sosyal sorunlarını araştıran ve çözüm önerileri sunan İktisadi Araştırmalar Vakfı’nı, bu organizasyon için kutluyorum. Bugün burada düzenlenen yarışma ve konferansın merkezine, ‘beyin gücü’ kavramını koymuş olmanızdan, büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu isabetli tercihlerinden dolayı, İktisadi Araştırmalar Vakfı’nı tebrik ediyorum” dedi.