Üniversitemizde 'Bağımlılıkla Mücadele Paneli'

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Hayata Bağlı Kal” konulu Bağımlılıkla Mücadele Paneli düzenlendi. Düzenlenen panelde bağımlılık konusu, konuşmacılarımız tarafından tüm yönleriyle ele alındı.

Üniversitemiz SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Mehmet ERŞAN, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Sayın Şengül KANAL, Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Rıza BAYRAK, SÜBİTAM Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Muhittin YILMAZ, SÜSEM Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Ömür Bilsay KUL, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Düzenlenen panelde, Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın Abdullah Nuri DİCLE, Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Sayın Gül Sultan ÖZEREN ve Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ tarafından, bağımlılık konusu çok yönlü olarak ele alındı.

Programda Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın Abdullah Nuri DİCLE, Sigara ve Alkol Bağımlılığının kişiye olan zararları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Sayın Gül Sultan ÖZEREN de, madde bağımlılığını ve madde bağımlılığından korunma yollarını, güncel örnekler sunarak anlattı.

Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ ise, gün geçtikçe yaygınlaşan teknoloji bağımlılığı hakkında öğrencilerimize önemli bilgiler vererek, teknolojiyi sağlıklı bir şekilde kullanmanın önemine değindi.

Bağımlılıkla Mücadele Panelinin sonunda; Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın Abdullah Nuri DİCLE'ye Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.

Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ’ye Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.

Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Sayın Gül Sultan ÖZEREN’e ise, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Mehmet ERŞAN tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.

Basında Üniversitemiz