Üniversitemize YÖK’ten Müjdeli Haber

Tercih edilen bir üniversite olma yolunda hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Üniversitemiz, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN öncülüğünde, gelecek vadeden ve öğrencilerimiz tarafından en çok tercih edilen bölümleri bünyesine kazandırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Eğitim Fakültemiz bünyesindeki Eğitim Bilimleri Bölümü'ne bağlı olarak açılması planlanan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın girişimleri neticesinde Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı.

Böylece Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı, 2018-2019 Akademik yılında 60 kontenjan ile öğrenci kabulüne başlayacak.

Üniversitemiz Ülkemiz ve Şehrimiz İçin Değer Üretmeye Devam Ediyor

Üniversitemizin, bünyesine kazandırdığı yeni bölüm ve programlarla öğrenci sayısını her geçen yıl arttırdığını belirten Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Üniversitemiz, 11 bini aşkın öğrencisi, ulusal ve uluslararası bilimsel başarıları, bölgesel kalkınmaya olan katkıları ve ilk kez açılan bölümleriyle Ülkemiz ve şehrimiz için yeni değerler üretmeye devam etmektedir. Bu kapsamda öğrencilerimiz tarafından en çok tercih edilen bölümlerden biri olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı, Eğitim Fakültemiz bünyesinde 60 öğrenci kontenjanıyla 2018-2019 Akademik Yılında öğrenci kabulüne başlayacaktır. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programının Üniversitemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yekta SARAÇ’a ve Üniversitemiz Senato üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Yeni bölümümüzün Üniversitemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.