Sinop Üniversitesi Vakfı Yeni Yönetim Kurulu İle İlk Toplantısını Yaptı

Sinop Üniversitesi Vakfı, 28 Mart 2018 tarihinde yapılan olağan genel kurulun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektörlük makamında düzenlenen toplantıya; Üniversitemiz Rektörü ve Sinop Üniversitesi Vakfı Başkanı Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ile vakfın yönetim kurulu üyeliğine seçilen Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğretim üyesi Ali Turan BAYRAM, Sayın Sedat ÇINAR ve Sayın Muharrem DEMİRCAN katıldı.

Sinop Üniversitesi Vakfı Yeni Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapılarak, yürütülecek yeni çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.