Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ Sinop’ta

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Sinop'a geldi.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ’ı havalimanında; Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Sinop Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcımız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Sayın İzzet ERCAN, İl Jandarma Komutanımız Sayın J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ,  İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan DAĞDEVİREN,  İl Genel Meclis Başkanımız Sayın  Şükrü GÜNDOĞDU, AK Parti Sinop İl Başkanı  Sayın Ali ÇÖPCÜ karşıladı.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ, ilk olarak Tersane mevkii ve Sakarya Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Ardından Sinop Valiliğini ziyaret eden Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ, burada şeref defterini imzalayarak, İl Milli Eğitim Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ, Sinop ilindeki Milli Eğitim yatırımlarını değerlendirdi.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ, Sinop programı kapsamında daha sonra Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nin misafiri oldu.

Burada il protokolüyle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ, ziyaretin sonunda Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli personelimiz de bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ’a Sinop programında eşlik eden; Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Salih AYHAN, Ortaöğretim Genel Müdürü Sayın Ercan TÜRK, Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Nurettin KONAKLI, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Sayın Özcan DUMAN ile de bir araya gelerek, çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

Basında Üniversitemiz