Türkiye Liseler Arası Müzik Yarışması’nda İlimizi Temsil Ediyorlar

Türkiye Liselerarası Müzik Yarışmasında İlimizi temsil eden İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Orkestrası Üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı ziyaret ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Orkestrası Üyelerine, İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet DEMİR ve İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Sayın Hakan YILMAZ eşlik etti.

Ziyarette yarışma hakkında Rektörümüze bilgiler veren Müzik Öğretmeni Sayın Hakan YILMAZ, yarışma sonucunun halk tarafından verilecek oylarla belirleneceğini ifade ederek, Üniversitemiz personelinden ve öğrencilerimizden oy desteği istediler.

Ziyaret sonunda orkestra solisti İmge Yağmur TİRYAKİ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a hediye takdiminde bulundu.

“Türkiye Liseler Arası Müzik Yarışması” dijital müzik platformu fizy tarafından düzenleniyor ve yarışmaya yaklaşık 500 lise katılıyor. Oy kullanmak için aşağıda yer alan linki tıklayabilirsiniz.

Oy Kullanmak İçin Tıklayınız

Basında Üniversitemiz