Üniversitemizde Sürekli İşçi Kadrosuna Geçişler Tamamlandı

Üniversitemiz bünyesinde çalışan 256 Taşeron işçinin Sürekli İşçi Kadrosuna geçiş işlemleri tamamlandı.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 24 Aralık 2017 tarihinde KHK ile başlayan Taşeron işçilerin kadroya alınma sürecinin titiz çalışmalar sonucu tamamlandığını ifade etti. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz bünyesinde çalışan 256 Taşeron işçinin kadroya geçmek üzere gerekli evrakları doldurup, ilgili birime sunduklarını belirterek, “Üniversitemizdeki işçi kardeşlerimizin beklediği ve taşeron işçilerimizi devlet güvencesi altına alan kadro çalışmaları neticelendi. Bundan sonra, tüm işçilerimiz Üniversitemiz bünyesinde Sürekli İşçi Kadrosunda hizmet verecektir. İşçi kardeşlerimizi kadroyla buluşturan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a, Çalışma  ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide SARIEROĞLU’na ve hükümetimizin ilgili organlarındaki büyüklerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Üniversitemizde çalışan Taşeron personelimizin gerekli evrakları ilgili birime teslim edip, sözleşmelerini imzalanmasıyla taşeron kadrosunun tarihe karıştığını belirten Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Sürekli İşçi Kadrosu tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun. İşçilerimizin kadro sevincini yürekten paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.