Rektörümüz Hayırlı Olsun Ziyaretlerini Sürdürüyor

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Ayancık Meslek Yüksekokulumuzda göreve başlayan ve görevde yükselen Akademik personelimizi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'a, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Ali KARAÇUHA eşlik etti.

Rektörümüz Akademik Personelimizle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ziyaretlerinin ardından Ayancık Meslek Yüksekokulumuzda görev yapan Akademik personelimizle bir araya geldi. Ayancık Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada, yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgiler alan Rektörümüz, Akademik personelimizin talep ve isteklerini dinledi.

Ayancık Meslek Yüksekokulunun Türkiye standartlarının üstünde bir eğitim binasına sahip olduğunu belirten Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, bu nitelikli eğitim binasında öğrencilerimize kaliteli ve donanımlı bir eğitim imkânı sunmak için tüm Akademik ve idari personelimize önemli görevler düştüğünü ifade etti.