Kitap Dostları Ödüllendirildi

54. Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında İlimizde en çok kütüphaneyi kullanan kitap dostları için ödül töreni düzenlendi.

Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen ödül törenine; Sinop Valisi Sayın Hasan İPEK, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Sayın Osman KIZILASLAN, Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Sayın  Aydan YILDIRIM, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Kütüphane personeli ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ödünç kitap verme servisini 65 yaş üstü  kategorisinde en çok kullanan ve 52 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Filiz ÖZÇITAK’a ödülünü Valimiz Sayın Hasan İpek verdi.

Ödünç kitap verme servisini yetişkin kategorisinde en çok kullanan ve 87 kitap okuyarak kitap dostu seçilen  Dr. Can ÜNALDI’ya ödülünü Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN verdi.

Ödünç Kitap verme servisini genç kategorisinde en çok kullanan ve 55 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Sarı Saltuk Anadolu Lisesi öğrencisi Firdevs TURHAL’a ödülünü İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN verdi.

Çocuk Bölümü ödünç kitap verme servisini en çok kullanan ve 246 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Atatürk İlkokulu öğrencisi Furkan BOZKURT’a ödülünü İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ verdi.

Okul öncesi Bölümü ödünç kitap verme servisini en çok kullanan ve 35 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencisi Hilal OMAY’a ödülünü Üniversitemiz Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Sayın Osman KIZILASLAN verdi.

Gezici Kütüphaneden en çok kitap okuyan Taşmanlı İlkokulu adına Okul Müdürü Yasin Sakallı’ya ödülünü Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Sayın Aydan YILDIRIM verdi.

Ödül Törenin ardından kütüphaneyi gezen protokol üyeleri, kitap  okuyan vatandaşlar ve ders çalışan öğrencilerle sohbet ettiler.

Program sonunda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 246 kitap okuyarak kitap dostu seçilen Atatürk İlkokulu öğrencisi Furkan BOZKURT’u tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çekindi.