Rektörümüzden Gazete ve Matbaa Ziyaretleri

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop İlimizde basın, yayın ve halkımızı bilgilendirme hizmeti sunan Haber 57 ve Sinop Flash Haber Gazeteleri ile Şimal Matbaasını ziyaret etti.

Ziyaretlerde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'a Üniversitemiz Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Sayın Hüseyin KONUKÇU eşlik etti.

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Haber 57 ve Sinop Flash Haber Gazetelerini ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İmtiyaz Sahibi Sayın Osman AKSU'dan gazetenin faaliyet alanı ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ardından Şimal Matbaasını ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, matbaa sahibi Sayın Şenol KÖSEOĞLU ile bir süre sohbet etti.