Aşçılık Öğrencilerimiz Çorum’dan Madalyalar ile Döndü

Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz, "1. Çorum Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası"ndan dereceyle döndüler.

Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Konfedarasyonu (TAŞPAKON), Çorum Belediyesi, Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ile Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği işbirliğinde, 16-18 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen, "1. Çorum Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası”na “üniversite tatlı kategorisinde katılan üç öğrencimiz de yarışmadan dereceyle döndü.

Gerze Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimizden Aliye SERTKAYA, “Kaymak Dolgulu İncir Tatlısı ile Gümüş Madalya”, Demet KESKİN, “Kızamık Şeker Püreli Ayva Tatlısı ile Gümüş Madalya” ve Gamze ALTIN ise ”Nar Soslu Armut Tatlısı ile Merit Başarı Sertifikası” almaya hak kazandı.