Rektörümüz Boyabat İİBF’de Öğrencilerimizle Buluştu

Öğrencilerimizin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımıza belirlenen günlerde ziyaretler gerçekleştirecek olan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk buluşmasını Boyabat İİBF ve Boyabat Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerimizle gerçekleştirdi.

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen buluşma programında Rektörümüze; Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Faruk ALPASLAN, Dekan Yardımcılarımız Sayın Yrd. Doç. Dr. Serdar YENER, Sayın Yrd. Doç. Dr. Candaş CAN, Boyabat MYO Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER, Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. Recep KURAL, Akademik ve İdari Personelimiz eşlik ettiler.

Üniversitemiz öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerimize sorun ve ihtiyaçlarının çözümü konusunda kapısının her zaman açık olduğunu dile getirdi.

Boyabat’ta eğitim görmenin öğrenciler açısından bir dezavantaj olmadığını belirten Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Boyabat ilçemizin eğitim kalitesi, sosyal olanak ve barınma anlamında öğrencilerimizin ihtiyaçlarını büyük oranda karşıladığını söyledi.

Öğrencilerimizin daha iyi imkânlarda öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla sık sık Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızı ziyaret ederek, bölüm hocalarımızla birebir görüştüğünü vurgulayan Rektörümüz, “Hocalarımızla görüşmelerde öğrencilerimize, “Öğrencilere kaliteli eğitimi daha iyi nasıl verebiliriz?” ve “Sınıflarımızda nasıl daha etkin olabiliriz?” sorularına cevap arıyoruz.” dedi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, konuşmalarının ardından öğrencilerimizden gelen soru, talep ve önerileri tek tek cevapladı.

Basında Üniversitemiz