ÜNİ LİG Basketbol Müsabakaları Üniversitemizde Başladı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen “ÜNİ LİG Basketbol Müsabakaları”, düzenlenen açılış seremonisi ile başladı.

Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda düzenlenen ÜNİ LİG Basketbol Müsabakalarına, 4 Üniversiteden 7 takım katıldı.

“ÜNİ LİG Basketbol Müsabakaları” açılış seremonisinde konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, müsabakalarda ter dökecek sporculara başarılar dileyerek, “Bizler Sinop Üniversitesi olarak, gençlerimizin sporla buluşması ve Üniversitemizdeki spor altyapısının daha da gelişmesi için bu gibi spor müsabakalarını fazlasıyla önemsiyoruz. Bu dileklerle ÜNİ LİG Basketbol Müsabakalarının sakatlıksız kazasız belasız keyifli bir şekilde tamamlanmasını diliyor; Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÜNİ LİG Basketbol Müsabakaları” açılış seremonisinin ardından yapılan ilk müsabakayla başladı.

Çok sayıda sporcunun kıyasıya mücadele edeceği “ÜNİ LİG Basketbol Müsabakaları”, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı organizasyonunda, 21 Şubat 2018 Çarşamba gününe kadar devam edecek.