Üniversitemiz 22. EMİTT Fuarı’nda

22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 85 ülkeden 4 bin 800 katılımcıyla, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Dünyanın en büyük beş turizm organizasyonundan biri olan 22'nci EMİTT Fuarının açılış programına; Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, Bakanlık yetkilileri ve uluslararası turizm kurumlarının temsilcilerinin yanı sıra; Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki ERGÜL, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın İrfan GÖZ, Sinop Ticaret Odası Başkanı Sayın Erol DERİCİ, Üniversitemiz Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Sayın Hüseyin KONUKÇU ve kurum temsilcileri katıldılar.

Sinop Valiliği öncülüğünde Sinop Belediye Başkanlığı, Üniversitemiz Rektörlüğü, Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Sinop Ticaret Odası organizasyonu ile fuarda yerini alan Sinop standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Ziyaretçiler, Sinop’un tarihini, kültürünü ve yaşayışını yakından görme fırsatı bulurken, üniversitemiz tarafından açılan tanıtım standı her yaştan binlerce katılımcıya ev sahipliği yaptı.

EMITT Turizm Fuarı’nda stant açan Üniversitemiz, çeşitli materyaller kullanarak; Sinop ilimizin önemli turizm kuruluşlarından biri olan Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuzu ziyaretçilere tanıttı.

22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 28 Ocak 2018 Pazar gününe kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek.

Basında Üniversitemiz