Üniversitemizden, Basınımıza Sıra Dışı Kutlama

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Üniversitemiz Genç Kalemler Öğrenci Kulübümüz tarafından “Kamera Arkasındakiler” konulu  resim sergisi açıldı.

Sinop Valiliği hizmet binasında düzenlenen sergiye; Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sayın Halil ALTINTAŞ, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN, Sinop İl Müftüsü Sayın Ali Hayri ÇELİK, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın CENGİZ DEMİREL, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Hikmet KURADA ve basın mensuplarımız katıldılar.

Sinop ilimizde, uzun yıllardan bu yana zor şartlar altında, emek ve alın teriyle görev yapan basın mensuplarımızın, kamera arkasındaki görüntüleri ve mesleklerini icra ederken çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığı sergi, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Sergide ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatını kaybeden Şehit Gazeteci Mustafa CAMBAZ, 2009 yılında yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden Şehit Gazeteci İsmail GÜNEŞ ve Sinop’ta görev yaparken aramızdan ayrılan gazetecilerimiz de unutulmadı.

Serginin açılışında konuşan Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, Gazetecilerin, toplumun haber ve bilgi akışı sağlayan önemli bir görev üstlendiklerini belirterek, tüm basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı. Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, serginin hazırlanmasında emeği geçen Üniversitemize de teşekkürlerini sundu.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri