Üniversitemizin Geleceğini Personelimiz Belirliyor

Üniversitemizin mevcut durumunu objektif bir şekilde analiz etmek ve gelecekle ilgili planlarımızı daha iyi bir şekilde hayata geçirmek için Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN öncülüğünde Üniversitemiz ailesi sandık başına gitti.

Üniversitemiz birimlerinde kurulan toplam 14 sandıkta, personelimizin yoğun katılımıyla “Personel Memnuniyet Anketi” yapıldı.

“Personel Memnuniyet Anketi”ne 964 personelimizden 711'i katılım sağladı. Ankete katılan Akademik ve idari personelimiz, yöneticilerin performansı ve idarecilerin yönetim şekli hakkında görüş, öneri ve değerlendirmelerini sandığa yansıttılar.

Ankette, Üniversitemizin hizmet kalitesi ve saygınlığının daha da üst seviyeye çıkarılmak amacıyla, atılması gereken adımlar konusunda personelimizin görüşleri alındı.

“Personelimizin Görüş ve Önerileri Gelecek Planlarımıza Işık Tutacak”

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Personel Memnuniyet Anketi ile ilgili yaptığı açıklamada, Sinop Üniversitesinin her bireyinin sağladığı görüş ve önerilerin, kendileri için çok değerli olduğunu ve gelecek planlamalarına ışık tutacağını ifade etti.

Sinop Üniversitesi ailesinin tüm birimleriyle birlikte sandığa giderek Üniversitemizin geleceğinde söz sahibi olduğunu belirten Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Vaktini ayırarak ankete katılan tüm personelimize, yapmış olduğu değerlendirmeler için şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca tüm akademik ve idari personelimizin görüş ve fikirlerinin, Üniversite yönetimimizce dikkate alınacağından emin olunmasını temenni ediyorum.” dedi.

Basında Üniversitemiz