Futsal’ın Şampiyonları Belli Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Futsal 2’inci Lig Grup müsabakalarının şampiyonları,  nefes kesen mücadeleler sonucunda belli oldu.

85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu’nda  beş gündür devam eden Futsal 2’inci Lig Grup müsabakaları final programına; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın M. Kazım AÇIKBAŞ, Sinop İl Hakem Kurulu Başkanı Sayın Ahmet YAĞCI, kurum amirleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Türkiye Üniversitelerarası Futsal 2’inci Lig müsabakaları, 7 Üniversiteden 12 takımın kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Üniversitemiz Futsal Takımı Birinci Lige Yükseldi

Final maçında Amasya Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Üniversitemiz, göz dolduran performansı ile büyük bir beğeni topladı. Başından itibaren çekişmeli anlara sahne olan karşılaşmada, 3-2'lik skorla Amasya Üniversitesi birinci olurken, ikinci olan Üniversitemiz Futsal Birinci Lig Grubuna yükselmeye hak kazanarak, önemli bir başarıya imza attı. Futsal Erkekler grubunda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Müsabaka sonundan Erkekler kategorisinde birinci olan Amasya Üniversitesi, kupasını Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın elinden aldı. Rektörümüz musabakalara katılan üniversiteli sporculara teşekkür ederek, dereceye giren takımları tebrik etti.

İkinci olan Üniversitemiz, kupasını Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK’ın elinden aldı.

Bayanlarda ise Bozok Üniversitesi birinci, Cumhuriyet Üniversitesi ikinci, Gazi Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Türkiye Üniversitelerarası Futsal 2’inci Lig ödül programı, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.