Rektörümüz KYK 79. Olağan Genel Kuruluna Katıldı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 79. Olağan Genel Kurulu KYK Ek Binasında gerçekleştirildi.

Genel Kurul toplantısına; Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK, Bakan Yardımcımız Sayın Abdurrahim BOYNUKALIN,  Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Sayın Faruk ÖZÇELİK, KYK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. İrfan ARSLAN, KYK Genel Müdürü Sayın Sinan AKSU, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, kurum yetkilileri, devlet ve vakıf üniversitesi rektörleri ile davetliler katıldılar.

Toplantıda konuşan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun en büyük amacının gençlere barınma ve burs imkânı sağlamanın yanında, öğrencilerin bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişimlerine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Rektörümüz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 79. Olağan Genel Kurulunda, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK ile bir süre sohbet etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizde yürütülen projeler ve öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarına yönelik devam eden çalışmalar hakkında Sayın Bakanımız Dr. Osman Aşkın BAK’a bilgiler verdi.