Mutlu Şehir İstanbul’dan Mutlu Döndü

Sinop'un kültürel, tarihi, doğal güzellikleri ile yöresel ürün ve el sanatlarını tanıtmak amacıyla 16-19 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri büyük ilgi gördü.

Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken, önemli isimleri de ağırladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül SAYAN KAYA, oğluyla birlikte Yenikapı  Etkinlik Alanı’na kurulan Sinop Tanıtım Günleri’ne katıldı. Stantları tek tek gezen Bakan Dr. Fatma Betül SAYAN KAYA ve oğlu, Sinop’un yöresel lezzetlerinin tadına bakarak vatandaşlarla sohbet etti.

Rektörümüz Ulusal Medyada

Birçok ulusal televizyon ve radyo kanalı Yenikapı Sinop Tanıtım Günlerinden canlı yayın gerçekleştirdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’la da röportaj yapan ulusal televizyon kanalları, haber bültenlerinde Üniversitemize de yer verdi.

Protokolden Üniversitemiz Standına Ziyaret

Üniversitemiz standına ilk ziyaret Sinop Valisi Hasan İPEK’ten geldi. Daha sonra AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali ÇÖPÇÜ, Üniversitemiz standını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında personelimizden bilgiler aldı. Ziyarette Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürümüz Hüseyin KONUKÇU, ziyaret anısına Milletvekili Nazım MAVİŞ’e hediye takdim etti.

Üniversitemiz Standına Büyük İlgi

Sinop Tanıtım günlerinde stant açan Üniversitemiz, dört gün boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gördü.  Ayrıca Üniversitemiz personeli tarafından standımıza gelen öğrencilere ve ailelerine çeşitli tanıtım materyalleri kullanılarak, bölümlerimiz hakkında geniş bilgi verildi.

Üniversitemize Teşekkür Plaketi

Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) tarafından düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri’nde dört gün süresince yer alan Üniversitemize teşekkürlerini ileten SİNDEF Başkanı Engin KIRMIZIGÜL, katılım günlerinin anısına plaket takdim etti. Plaketi Üniversitemiz ve Rektörümüz adına Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürümüz Hüseyin KONUKÇU aldı.