YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta SARAÇ’tan Öğrencilerimize Tebrik Mektubu

2017 – 2018 Öğretim yılında Üniversitemize birincilik ile yerleşen öğrencilerimize YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ tarafından tebrik mektubu gönderildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ imzalı tebrik mektubunu öğrencilerimize takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, üniversitemizi tercih ederek fakültelerine birincilik ile yerleşen öğrencilerimizi kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Üniversitemiz Senato Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törene; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, fakülte dekanlarımız, Yüksekokul, Meslek Yüksekokul Müdürleri akademisyenlerimiz ve fakültelerini birincilikle kazanan öğrencilerimiz katıldılar.