Cumhuriyetin 94. Yıl Dönümü Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni İle Başladı

Sinop'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

Sinop Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma programına; Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin ÇAKIRCA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcıları İzzet ERCAN ve Mehmet TANIŞIR, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, İl Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN, Kurum Amirleri, Siyasi Parti-STK Temsilcileri, Askeri Erkan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Törende Sinop Valisi Hasan İPEK ve Belediye Başkanı Baki ERGÜL tarafından Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.