Üniversitemiz Yönetimi Ayancık Meslek Yüksekokulunda Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Senato Yönetim Kurulu toplantısı, 2017-2018 Akademik Yılında öğrencilerimizin hizmetine sunulan Ayancık Meslek Yüksekokulu Yeni Eğitim Binasında yapıldı.

Üniversitemiz Senato Yönetim Kurulu Toplantısına; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, Fakülte Dekanlarımız, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz ile senato üyelerimiz katıldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Üniversitemizin stratejik planı, öğrenci hareketliliği ve eğitim-öğretim faaliyetlerini içeren çok sayıda konu görüşüldü.

Rektörümüzden Göreve Yeni Başlayan Akademisyenlerimize Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN toplantının ardından, Ayancık Meslek Yüksekokulumuzda göreve yeni başlayan Akademik Personelimizi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Rektörümüze Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali KARACUHA da eşlik etti.