Rektörümüzden Göreve Yeni Atanan Dekanlarımıza Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK ve Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Hülya TURAN’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ilk olarak Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK’ü ziyaret etti. Ziyarette Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılarımız Yrd. Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN ile Yrd. Doç. Dr. Kibar AKTIN ve Fakülte Sekreteri Mustafa KAVAK hazır bulundu.

Daha sonra Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Hülya TURAN’ı makamında ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, fakülte binasını da gezerek Prof. Dr. Prof. Dr. Hülya TURAN ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih ŞAHİN’den bilgiler aldı.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri