Üniversitemizden Uluslararası Alanda Yeni İşbirliği

Üniversitemiz ve Azerbaycan Lenkeran Devlet Üniversitesi arasında Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı ve ortak bilimsel projelere ilişkin ikili anlaşma protokolü imzalandı.

İmzalanan anlaşmalar çerçevesinde, 2018-2019 akademik yılından itibaren, Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı kapsamında öğrenci ve personel değişiminin yanı sıra, iki üniversite arasında ortak bilimsel çalışmalar, projeler ve eğitim faaliyetlerinin hayata geçirilmesi planlanıyor.

Azerbaycan Lenkeran Devlet Üniversitesi adına Üniversitemize ziyaret gerçekleştiren Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zaur MAMMADOV, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ile bir araya geldi. Ziyarette, imzalanan Uluslararası İşbirliği Anlaşmasının detayları görüşülerek, yürütülmesi planlanan ortak çalışmalar değerlendirildi.