Sinop’ta 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, Sinop’ta çeşitli etkinliklerle anıldı.

Hükümet konağı önünde başlayan 19 Eylül Gaziler Günü etkinliğine; Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcısı İzzet ERCAN, Sinop İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil ALTINTAŞ, İl Emniyet Müdür V. Alparslan ÖZDAĞLI, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, Sinoplu Gazilerimiz, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldılar.

Program, Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına Çelenk’in sunulması  ile başladı.

Ardından Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve kurum amirleri Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanlığını ziyaret ederek gazilerimiz ile bir araya geldiler. 19 Eylül Gaziler Günü etkinliği, Sinop Öğretmenevinde Gazilerimiz ve Aileleri onuruna verilen öğle yemeği ile sona erdi.