Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Sinop Valisi Hasan İPEK başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Üniversitemizde 2017-2018 eğitim-öğretim yılının güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesini sağlamanın yanı sıra, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtlarında huzur ve güvenliğin korunması amacıyla alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Üniversite  Güvenlik Koordinasyon toplantısına; Sinop Valisi Hasan İPEK, Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Halil ALTINTAŞ,  İl Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN, Sinop Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Adnan Menderes DÜMEN ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda ayrıca, Üniversitemizde mevcut güvenlik çalışmaları ile yurtların ulaşım ve güvenlik sorunları ele alınarak değerlendirmeler yapıldı.