Üniversitemiz Personeli Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Üniversitemiz akademik ve idari personeli, Kurban Bayramı tatilinin ardından düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörlük katında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI ile fakülte dekanları, daire başkanları, yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Davete katılan tüm personelimizi kapıda karşılayan Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, akademik ve idari personelimizle tek tek bayramlaştı. Üniversitemiz personelinin büyük bir katılım sağladığı bayramlaşma töreni, ikramlarla son buldu.