Rektörümüzden Saraydüzü ve Durağan İlçelerine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Saraydüzü ve Durağan İlçelerinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak Saraydüzü Kaymakamı Muhammed Serkan ŞAHİN’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan PEKER ve Ak Parti Saraydüzü İlçe Başkanı Muammer YILDIZ da eşlik etti.

Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Saraydüzü Belediye Başkanlığına geçerek burada Belediye Başkanı Hasan PEKER ile bir araya geldi.

Daha sonra Durağan İlçesine geçen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, burada yeni açılan Durağan Meslek Yüksekokulu binasını yerinde inceledi. Burada Rektörümüze Durağan Kaymakamı Akın ORUÇ, Durağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet USTA ve Kurum amirleri eşlik etti.

Ziyaret sonunda Durağan Kaymakamı Akın ORUÇ, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a günün anısına hediye takdim etti.