YÖK Başkan Vekilimiz Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU Baba Ocağı Sinop’taydı

Üniversitemiz '10. Kuruluş Yıl Dönümü Akademik Yükseltme ve Biniş Giydirme Töreni'ne katılmak üzere Sinop İlimize gelen YÖK Başkan Vekilimiz Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU, tören öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ile birlikte Yeni Kampüs Alanımızın yanı sıra Sinop’un tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret etti.

YÖK Başkan Vekilimiz Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ilk olarak Yeni Kampüs alanımızda bulunan İlahiyat Fakültesini ziyaret ederek incelemede bulundular.

Ardından Sinop’umuzun tarihi güzelliklerinden Tarihi Pervane Medresesini ziyaret eden YÖK Başkan Vekilimiz Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, el işi ürünler satan dükkânları gezerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Daha sonra Akliman ve Hamsilos’un muhteşem doğasında Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ile yürüyüş yapan YÖK Başkan Vekilimiz Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU, son olarak Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama otelinde düzenlenen törene katıldı.

Yoğun programlarına rağmen törenimizi onurlandıran ve Üniversitemizin gelişimi için her zaman desteklerini esirgemeyen YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU’na şükranlarımızı sunarız.